Kender du det, når man leder efter den helt rigtige brownie-opskrift? Èn hvor toppen er sprød og det indre smelter på tungen? Efter stor søgen, har vi endelig fundet frem til opskriften, der i fulde drag kan leve op til titlen "Verdens bedste brownie" - prøv den, du vil ikke blive skuffet!!
Ingredienser: (Til en hel bradepande. Du kan sagtens lave halv portion)
500 g chokolade
265 g smør
10 æg
760 g sukker
130 g mel
1/2 tsk. bagepulver
1/2 tsk. havsalt
4 spsk. kakao
Hak chokoladen groft og smelt den sammen med sørret over vandbad. Pisk æg og sukker sammen - ikke for luftigt, og rør den smeltede chokolade/smør-blanding i æggene. Sigt mel, bagepulver, salt og kakao i, og rør dejen godt igennem.
Hæld dejen i en ovnbradepande beklædt med bagepapir, og bag den ved 170 grader i ca. 40 minutter. Kagen skal som de fleste chokoladekager tages ud, mens den er lettere ubagt i midten, dvs. at når du stikker en strikkepind i kagen, skal der hænge lidt dej fast på den. Afkøl kagen i bradepanden , og skær den ud i 40 brownies.
Tips: disse brownies holder sig fint i 2-3 uger, hvis de opbevares i køleskabet.
265 g smør
10 æg
760 g sukker
130 g mel
1/2 tsk. bagepulver
1/2 tsk. havsalt
4 spsk. kakao
Hak chokoladen groft og smelt den sammen med sørret over vandbad. Pisk æg og sukker sammen - ikke for luftigt, og rør den smeltede chokolade/smør-blanding i æggene. Sigt mel, bagepulver, salt og kakao i, og rør dejen godt igennem.
Hæld dejen i en ovnbradepande beklædt med bagepapir, og bag den ved 170 grader i ca. 40 minutter. Kagen skal som de fleste chokoladekager tages ud, mens den er lettere ubagt i midten, dvs. at når du stikker en strikkepind i kagen, skal der hænge lidt dej fast på den. Afkøl kagen i bradepanden , og skær den ud i 40 brownies.
Tips: disse brownies holder sig fint i 2-3 uger, hvis de opbevares i køleskabet.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar